09 May 2014

Catrice Haute Future Baked Eyeshadow #iROSEdescent

Van mei tot juni kun je genieten van de prachtige Haute Future limited edition collectie van Catrice. De laatste tijd vond ik de LE's niet zo bijzonder, maar toen ik laatst in het Kruidvat liep, kon ik deze prachtige oogschaduw niet laten liggen. De naam is iROSEdescent, een gebakken oogschaduw.

De Haute Future collectie heeft nog twee andere oogschaduw kleuren, maar iROSEdescent was de kleur die er voor mij gelijk uitsprong. Omdat de oogschaduw gebakken is, verwachte ik een goede pigmentatie. De kleur is heel bijzonder, het is een combinatie van grijs, paars en bruin.
Zoals je kunt zien, heeft de oogschaduw een prachtige pigmentatie. Ik ben hiervoor één keer met mijn vinger over de oogschaduw gegaan. Fantastisch! Zie ook hoe bijzonder de kleur is. In het licht is de kleur iedere keer weer anders. Soms neigt 'ie naar taupe, maar soms lijkt het ook wel zilver/grijs. Zo'n kleur had ik nog niet in mijn collectie.
Hier heb ik de oogschaduw als één geheel op mijn oogleden gebruikt. Omdat de kleur veelzijdig is, is 'ie niet saai om als enige kleur te gebruiken. Handig als je 's ochtends snel de deur uit moet! Hij combineert mooi met een roze lipkleur, maar ook met een felle lipkleur. Ik weet zeker dat ik iROSEdescent vaak ga gebruiken. In de winter is het ook een mooie kleur, denk ik.
Als je de kans hebt om kijkje te nemen bij de Haute Future collectie, zou ik dat zeker doen. De collectie heeft, naast deze oogschaduw, ook nog prachtige blush parels. De collectie ligt van mei tot juni in de winkels, nog genoeg tijd om te kijken dus!

iROSEdescent kost €3,89 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister filialen. 

Volg mij:

2 comments: