Over mij

Hi! Ik ben Daniëlle, 21 zomers jong en woon in het zuiden van Nederland bij mijn ouders. Plannen om samen te wonen zijn er al een tijdje; ik ben namelijk gek op mijn vriend, waar ik al zo'n 4 en half jaar mee samen ben.

Ik heb de opleiding Onderwijsassistent afgerond en studeer nu HBO-Verpleegkunde aan Hogeschool Leiden. Naast school en Joie de la Beauté, ben ik vanaf juli 2013 recensent op de boekenblog Books & Kisses. Dit doe ik met veel plezier, want één van mijn grootste hobby is lezen. Naast recenseren en studeren houd ik me het liefst bezig met: fotograferen, koken, reizen, shoppen en beauty/fashion.

Voor dat ik dit blog begon, heb ik tientallen andere websites gehad. Mijn laatste was I Heart Dreaming. Op een begeven moment was het gewoon 'mijn plekje' niet meer: ik wilde iets nieuws en ik wilde me niet meer beperken tot de onderwerpen die ik daar plaatste. Zo ontstond Joie de la Beauté, een blog waar ik mijn liefde kan uiten over mijn favoriete bezigheden.

--

Disclaimer

De foto's en content die je op mijn blog kan vinden, zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Mocht ik iets van een andere website gebruiken, staat er altijd een link bij naar de originele bron. 

No comments:

Post a Comment