19 September 2014

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine #15 Corail Intuitive

In Italië kwam ik een Sephora tegen; daar moest en zou ik natuurlijk een bezoekje aan brengen. In Nederland twijfelde ik al enorm om een lipstick van Yves Saint Laurent aan te schaffen. Wat mij betreft staan ze bekend om de mooie dekking en de prachtige kleuren. Ik besloot de kleur 15 Corail Intuitive te kopen. Een koraalkleurige nude.

Wat Douglas zegt over de Rouge Volupté Shine lipsticks:

"Laat u verleiden door sprankelende kleuren en het weldadige gevoel van pure hydratatie.
Rouge Volupté Shine biedt niet alleen een stralende glans, maar ook extreem draagcomfort dankzij de toevoeging van microsferen die het hydratatieniveau tot 8 uur op peil houden. Daarnaast houden antioxidanten en emollienten in deze YSL lipstick de lippen zacht en gevoed."
Zoals je op de foto kan zien, komt de kleur in de huls heel erg fel over. De kleur is als swatch wat minder fel. De Rouge Volupté Shine lijn staat ook bekend om de mindere dekking; als je precies de kleur van de lipstick wil, moet je voor de Rouge Volupté lijn gaan. Ik viel voor de swatch, een prachtige nude kleur met een vleugje koraal. In de winkel viel mijn oog gelijk op deze lipstick en het bleek liefde op eerste gezicht te zijn.
Zoals je op de foto kan zien is dit een nude lipstick. Zelf had ik de perfecte nude nog niet gevonden, maar ik denk dat deze lipstick aardig in de buurt komt van één van mijn favoriete kleuren. Zowel als swatch als op mijn lippen is de textuur heel romig. Dit kan komen door de emollienten. Emollienten zijn eigenlijk hetzelfde als moisturizers; ze zijn bedoeld om de droge huid weer te hydrateren.
Ik ben heel erg tevreden over deze lipstick van Yves Saint Laurent. Zowel de kleur als de textuur. De lipstick blijft lang zitten, een drankje overleefd 'ie! Na het eten moet ik 'm wel weer even bij stiften, maar dat is door de textuur helemaal niet erg. De ingrediënten zorgen er ook voor dat je lippen langer zacht blijven.

De Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine lipsticks zijn o.a. te koop bij Douglas voor €33,95. In Italië betaalde ik er bij Sephora €28,95 voor.

Volg mij:

6 comments:

  1. Wat staat die lipstick je mooi! Liefs, Laura from www.lulufashion.nl ♡♡♡

    ReplyDelete
  2. Wat een onwijs gave verpakking is het toch he! En dit is een he-le mooie kleur!

    ReplyDelete