28 April 2014

MakeUp Academy Undress Me Too Palette

Toen ik hoorde dat MUA naar Nederland zou komen, was ik gelijk razend enthousiast. Het zou namelijk ook in 'mijn' Kruidvat komen. In week 17 ben ik gelijk gaan kijken, maar helaas, geen MUA. Naast de kassa zag ik ineens de Undress Me Too paletten liggen. Wat blijkt: de paletten zijn een voorproefje, MUA zal pas eind mei verkrijgbaar zijn bij mij in de stad. Balen! Natuurlijk nam ik wel gelijk het Undress Me Too palette mee. Ik ben namelijk gek op bruin- en natuurtinten.

Het Undress Me Too palette schijnt een dupe te zijn van het Urban Decay Naked 2 palette. Dat palette heb ik niet, dus ik kan het ook niet vergelijken. Wel vind ik deze verpakking een beetje goedkoop ogen. Het witte plastic doet in mijn ogen niet veel goeds, maar het gaat natuurlijk om het product wat in het doosje zit. Wat MUA zelf over het palette zegt:

"Wow- Try MUA's seductive 12 shade palette, creating endless looks by mixing soft neutrals and cool greys with stunning gold metallics!"

Eindeloze looks kan je er inderdaad mee creeëren. Voor de fans van bruin- en natuurtinten is dit zeker een leuk palette. Wat ik ook fijn vindt, is dat er verschillende formules in het palette zitten: shimmer en mat. Zo kun je eindeloos variëren en een look maken die jij op dat moment wil.
Hier boven zie je alle twaalf kleuren in het palette. De kleuren hebben allemaal een eigen naam, heel leuk. Dat vind ik altijd wel een pluspunt. Op het eerste gezicht zouden Shy, Lavish, Wink en Obsessed mijn favorieten zijn. Nadat ik het palette een paar keer geprobeerd had, kan ik inderdaad concluderen dat dat mijn favoriete kleuren zijn. Alle kleuren zijn stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd.

Het Undress Me Too Palette van MUA is echt één van mijn favorieten geworden. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Een mooi palette voor een leuke prijs!

Het Undress Me To Palette van MUA is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €5,99.

8 comments:

 1. Jup I'm sold haha! Ik ga snel even een bezoekje aan de stad plannen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in het winkelcentrum Bloemendaal. In de binnenstad krijgen ze geen MUA helaas!

   Delete
  2. Nou ja zeg, oneerlijk :') wel een tripje naar bloemendaal waard ^^

   Delete
 2. Ik heb hem zelf ook, ik ben er echt heel erg blij mee!

  ReplyDelete
 3. Lijkt me een erg fijn palette. Zelf zou ik hem niet kopen omdat ie zo op het eerste oog best wel op het Naked 2 palette lijkt. Fijne basic kleurtjes dus!

  ReplyDelete
 4. Het palette ziet er goed uit! Ik hoop dat mijn kruidvat hem binnenkort ook verkoopt!

  ReplyDelete
 5. Heel mooi palette. Ik heb hem vorige week in Londen gekocht <3

  Liefs,

  Svenja
  www.lovinglifeiseasy.blogspot.nl

  ReplyDelete