21 May 2014

Essence All-In-One CC Cream

CC Cream, je hoort er op dit moment heel erg veel over. Veel merken brengen een CC Cream uit. Vandaag een review over mijn eerste CC Cream: de Essence All-In-One CC Cream. Voor het kleine prijsje kon ik 'm niet laten liggen. Ik testte 'm uit!

Bij deze CC Cream staan de c's voor clear en correct. Twee dingen die ik zeker in een foundation zoek. Ik heb best wel wat roodheid in mijn gezicht en af en toe (als het de tijd van de maand is) hier en daar een puistje. Ik vind het dus belangrijk dat mijn roodheid geëgaliseerd wordt en dat eventuele puistjes minder zichtbaar worden.
Hierboven zie je mij zonder enige make-up. Ik heb veel roodheid op en rond mijn neus. Op mijn kin wat plekjes. Volgens de beschrijving van Essence zou deze CC Cream perfect voor mij zijn:
"Multifunctionele texturen zijn de toekomst voor een instant vlekkeloze teint en een mooi verzorgde huid. Zoals de naam al zegt camoufleert all-in-one cc cream clear & correct onregelmatigheden, pukkeltjes en roodheid en zorgt voor een egale en zachte teint. De formule is licht, maar dekt perfect. Met spf 30 is dit de foundation voor een zonnig voorjaar!"
Hier heb ik alleen de CC Cream van Essence in de kleur 010 Natural gebruikt. Dit is overigens de enige kleur. Voor meiden die heel erg wit van zichzelf zijn is deze kleur niet aan te raden. Bij mijn huid past 'ie wel perfect, maar ik denk dat 'ie in de winter te donker gaat zijn. In de zomer is deze CC Cream denk ik te licht, maar voor nu dus perfect! Zoals je kunt zien verbergt deze foundation mijn roodheid best goed. Je ziet mijn sproetjes er nog wel doorheen, maar dat is niet erg. Dat zorgt juist voor het natuurlijke effect.

Wel vind ik het jammer dat deze CC Cream erg vet en glimmend is. Ik moet 'm echt goed afpoederen, want anders ben ik echt één en al glim. Daarnaast is 'ie best vettig, dus voor mensen met een vette huid is het denk ik niet geschikt. Ik heb een vrij droge huid, dus ik kan 't wel gebruiken.
Hier heb ik mijn volledige make-up gedaan. Check trouwens even het verschil met de wenkbrauwen, van mezelf heb ik bijna geen wenkbrauwen. Maar hier gaat het om de CC Cream. Ik heb 'm goed afgepoederd met een transparante poeder en dan is 'ie mooi. Bij de neus zie je nog wel dat het een vettige CC Cream is. In de loop van de dag glijdt 'ie niet van mijn huid af, hij blijft de hele dag goed zitten.

Al met al ben ik best tevreden over deze CC Cream. Hij past goed bij mijn huidskleur, verbergt mijn roodheid goed en blijft lang zitten. Voor meiden met een lichte of vette huid is 'ie wat minder geschikt.

De Essence All-In-One CC Cream is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,99.

Volg mij:

5 comments:

 1. Hé dat jasje heb ik ook :) En de CC cream ook haha, maar die is helaas veel te donker voor mij.

  ReplyDelete
 2. ik moet zeggen heb hem nu al een paar keer voorbij zien komen en het resultaat is echt heel mooi iedere keer!! leuk gedaan zo!

  ReplyDelete
 3. Heel erg mooi resultaat, de dekking ziet er goed en toch ook natuurlijk uit!

  ReplyDelete
 4. Heel erg mooi resultaat, ziet er natuurlijk uit!

  ReplyDelete
 5. Mooi resultaat, moet ik eens proberen! :)

  ReplyDelete