06 May 2014

Miss Sporty Clubbing Colours #452

Als je veel nagellak hebt, is het soms moeilijk om een kleur te vinden die nog bijzonder is. Misschien herken je dit als mede beauty liefhebber wel. Zelf heb ik dit ook, ik heb eigenlijk in allerlei kleuren wel nagellak. Toen ik laatst in de Etos bij het make-up schap aan het snuffelen was, viel deze nagellak van Miss Sporty mij op.

De kleur heeft helaas geen spetterende naam, hij heeft het nummer 452. Deze nagellak komt uit de Clubbing Colours lijn, een lijn die meerdere nagellak kleuren bevat. Nummer 452 viel mij op omdat het een zachte, maar toch felle koraal kleur is. Naar mijn idee neigen de koraalkleuren vaak naar roze, maar deze neigt duidelijk naar oranje toe. Fijn!
Op de bovenstaande foto zijn mijn nagels gelakt met twee laagjes. Na twee laagjes dekt 'ie heel mooi. De kleur is in het echt iets feller dan op de foto. De kleur is zacht, maar toch fel. Koraal, maar ook oranje. Heel apart, zoiets had ik nog niet. Het enige nadeel vind ik het kwastje, die vond ik niet zo heel lekker lakken. Maar voor zo'n klein prijsje neem ik dat maar voor lief.

Miss Sporty Clubbing Colours nagellak is verkrijgbaar bij de Etos voor €1,99.

1 comment: