05 September 2014

Kiko Rock Attraction Blush #04 Pop Apricot

Zoals jullie misschien weten, heb ik een aantal producten bij Kiko gekocht, in Italië. Onder andere de Kiko Rock Attraction Blush in de kleur 04 Pop Apricot. Op het eerste oog een prachtige roze, koraal kleurige blush met veel shine. Ik probeerde 'm uit.

De blush komt in een mooi doosje met spiegel. Het doosje heeft vrolijke kleuren, waardoor 'ie snel opvalt in je stash. De blush zelf heeft een patroon van een zak van een spijkerbroek. Leuk bedacht, al ben ik benieuwd hoe snel het patroontje zal verdwijnen.

Dit is de kleur zoals hij in het echt ook is. Roze, in het daglicht neigt hij ook naar koraal. Zoals je ziet zit er een prachtige shine over de blush. Ik hoopte dat deze ook op mijn gezicht naar voren zou komen. 

Dit is de swatch op mijn hand. Hiervoor heb ik 3 keer over de blush geveegd. Het is een lichte blush die het waarschijnlijk goed doet voor de lichte huidjes onder ons. De kleur is mooi roze, de shine komt ook goed naar voren.
Op de volgende foto zie je de blush aangebracht met mijn gehele make-up. Echt prachtig vind ik het! Hij geeft een hele gezonde shine aan mijn gezicht, een shine die ik nog wel eens mis. Ik ben erg blij met het resultaat.
De Rock Attraction Blush is op dit moment is de sale bij Kiko. Je kunt 'm kopen in Kiko filialen of op hun website. De blush kost nu €4,00.

Volg mij:

2 comments:

  1. Hij is echt heel mooi, ben blij dat Kiko naar Nederland komt :)

    ReplyDelete
  2. Mooie kleur en glans! De vormgeving vind ik ook erg leuk.

    ReplyDelete