06 September 2014

Plog: 5 september 2014

Gisteren besloot ik om voor de aller eerste keer een plog bij te houden. Ik had een dag vrij van mijn studie, dus kon ik aan mijn blog en Books & Kisses gaan werken. Ook was ik alleen thuis, mijn vriend moest de hele dag werken. Ik ontbeet met Griekse yoghurt, aardbeien, amandelen en chiazaadjes. Een glas water en een glas jus d'orange. En mijn supplementen!
Tijdens het ontbijt kijk ik naar 24Kitchen (mijn favoriete zender ever!) en exporteer ik een filmpje wat nu al op mijn Youtube kanaal online staat. Morgen op mijn blog.
Opgemaakt en klaar om te filmen en fotograferen. Binnenkort ook een Look of the Day van deze look, hij komt hier niet zo goed over. Ik heb onder andere een Kiko blush en een Yves Saint Laurent lipstick gebruikt.
Ik lunch met een groene smoothie van banaan, spinazie, amandelmelk, kokos, agavesiroop en havermout. Yum! Daarnaast een kopje groene thee. Ik ben echt een theeleut, ik drink de hele dag door thee.
Na de lunch ga ik aan de slag met een shoplog filmen van het Boekenfestijn, voor Books & Kisses. Donderdag 4 september ben ik naar het Boekenfestijn geweest en heb ik samen met blogcollega's Lisanne en Angelica gevlogt. Gisteren was het tijd om de shoplog op te nemen. Vlog en shoplog binnenkort te zien op Books & Kisses.
Na het filmen gaf ik mijn parkiet Kiki een schoon hok. Ze is echt een diva en poseert altijd voor foto's. Tijdens het schoonmaken probeert ze telkens mijn aandacht te trekken door op mijn arm te gaan zitten. Ze is zo lief!
Boodschappen doen! Ik trek na een lange tijd mijn bruine AllStars weer eens aan. Mijn nieuwe broek van C&A en een nieuw bordeaux kleurig shirtje van de H&M. Lekker simpel.
Koelkast weer gevuld! Ik nam ook een weekendboodschappen shoplog op. Vandaag (6/09) ga ik nog een keer boodschappen doen, dus dan voeg ik twee filmpjes bij elkaar. Bij de Albert Heijn nam ik een super lekkere thee mee: Groene thee met sinaasappel, papaja, meloen & aloë vera. Zo lekker!
Op het menu staat raw courgette pasta met een pittige mango saus. Dit zijn de ingrediënten die ik ga gebruiken. Allemaal verse, gezonde producten.
Voor anderen misschien vanzelfsprekend, maar voor mij best pijnlijk: een courgette raspen. Door de fibromyalgie werken mijn handen soms niet helemaal mee, haha! Gelukkig lukt het aardig en smaakt het gerecht heerlijk. Het ziet er niet smakelijk uit, maar het was heerlijk. Vooral de mangosaus.
Ik bewerk mijn Boekenfestijn shoplog die online gaat komen op Books & Kisses. Ik kocht maar drie boeken, dus het is een korte shoplog geworden. Doordat ik best veel heb gedaan, ben ik moe. Ik kruip lekker mijn bed in met wat Youtube filmpjes. Ondanks mijn ziekte/beperking kan ik ook enorm genieten van mijn bed, hoe vaak ik er ook in lig! ;)

Volg mij:

2 comments: