03 May 2014

Favorieten van de maand (april 2014)

Favoriete interieur aankopen
Ik ging naar de Action omdat ik op zoek was naar iets waar ik mijn parfum op kon zetten. Mijn oog viel gelijk op dit leuke witte dienblad. Ik besloot er drie mee te nemen, want hé, mijn parfum stash groeit met de maand tegenwoordig. Daarnaast zag ik ook nog twee leuke kaarshouders. Thuis aangekomen bleek ik één dienblad over te hebben. Perfect met de kaarshouders al zeg ik het zelf.

Favoriete blush
Deze Essence blush in de kleur sweetheart heb ik eigenlijk al een hele tijd. Ik kocht 'm in de winter, maar nu het wat warmer is staat 'ie echt zoveel mooier! Ik moet zeggen dat de blush heel goed gepigmenteerd is, voor zo'n klein prijsje.

Favoriete parfum
Deze parfum kocht ik in 30 ml voor €15 bij de Etos. Ik geloof dat ik dit luchtje van Lady Gaga maar één keer eerder had geroken, maar ik was eigenlijk zo om toen ik de prijs zag. Wie kan dit nu niet laten staan? Het flesje is prachtig en de geur ook. 

Favoriete highlighter
Deze highlighter is helaas niet meer te krijgen, maar wát is 'ie mooi. Hij komt uit de Essence Love Letter collectie en ik gebruik 'm sindsdien elke dag. Ik was bang dat de mooie print weg zou vagen, maar dat valt heel erg mee: de highlighter is namelijk zo gepigmenteerd met zijn glitters, dat ik elke keer maar een heel klein beetje nodig heb.

Wat zijn jouw favorieten van april?

2 comments: