04 May 2014

Mariah Carey Mine Again & Inseparable

Al vaker had ik over de geuren van Mariah Carey gelezen. Ze zouden goedkoop zijn, maar erg lang blijven hangen. Ik heb er over na zitten te denken om ze op internet te bestellen, maar ja, dan zou ik ze niet eerst kunnen ruiken. Toen ik laatst bij de Action kwam, zag ik ze ineens staan: een aantal geuren van Mariah Carey. Ze roken allemaal lekker, maar ik besloot er twee mee te nemen: Mine Again en Inseparable.
Mariah Carey Lollipop Splash Inseparable
Dit parfum opent zoet en fruitig, ik ruik de framboos er boven uit. Jasmijn kan ik er niet in terug ruiken, maar misschien ligt dit aan mijn huid. Over het algemeen blijft dit parfum de hele dag zoet en fruitig, maar als hij overgaat op de basisnoten, wordt het een warme, zoete geur. De praline en vanille zijn goed te ruiken. Ik ben echt weg van deze geur. Ik draag 'm overdag, het is geen avondgeur naar mijn idee. Lekker!

Inseparable is verkrijgbaar bij de Action voor €5,99 (30 ml).
Mariah Carey Lollipop Bling Mine Again
Mine Again is een wat zwaarder parfum wat ik in de winter zou dragen, of eventueel op een warme zomeravond. De chocolade, vanille, muskus en bloedsinaasappel ruik ik het meest. Een warm, zoet parfum. Dit parfum verrast mij iedere keer weer. Hij is heel bijzonder, een geur die niet standaard is. Ik ben blij dat ik deze gekocht heb. Ondanks het geen winter meer is, draag ik deze geur toch. Mmm!

Mine Again is verkrijgbaar bij de Action voor 7,49 (100 ml).

Ik ben zeker van plan de andere geuren van Mariah Carey ook uit te proberen. Ze zijn goed betaalbaar, blijven lang hangen (bijna de hele dag!) en ruiken heerlijk. Voor meiden die niet zo veel te besteden hebben, zijn dit twee aanraders.

3 comments:

 1. klinkt als een heerlijk luchtje ik vind ze bij de action altijd prima maar ze blijven niet lang hangen! maar jij zegt hier van deze wel dus ik ben nieuwsgierig nu! liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. De 'merkloze' geuren bij de Action blijven inderdaad niet lang hangen, maar deze dus wel inderdaad! ;)

   Delete
 2. Klinkt echt goed :) Ik zag ze ook al staan bij Action! Ik vind het flesje zo leuk :)

  ReplyDelete